Maandag 27 juni, Wolvega: werken aan schapoptimalisatie!

Hoe efficiënt en effectief heeft u uw schap ingericht? Haalt u eruit wat eruit te halen is? Iedere ondernemer worstelt continu met die vraag. En het antwoord ligt niet altijd voor de hand. Wij gaan er, samen met u, een avond mee aan de slag. Ondersteund door een expert, een ervaringsdeskundige en uw collega’s, en goed-onderbouwd op basis van uw éigen cijfers. Een avondje buffelen met uw collega’s: dat is Care Retailer Buffaloes!

Congressen in het midden van het land waar je een hele dag voor moet uittrekken, urenlang in een stoel zitten en luisteren naar wat anderen vinden, met soms tijd voor een slok koffie of een sandwich. Wetend wat je intussen allemaal in je winkel had kunnen doen.

Dat kan allemaal anders: actiever, hands on, met concreet resultaat – en zonder een dag in je winkel te missen! Dat is wat Buffaloes! beoogt.

Care Retailer gaat u aan het werk zetten, samen met uw collega’s, experts en vakmensen uit retail en industrie. Helemaal op uw maat gesneden. Een avond buffelen – en de volgende dag weer aan de slag. Maar dan gewapend met nieuwe inzichten over úw winkel!

HOE PAKKEN WE DAT AAN?

1. Buffaloes! is regionaal. Ons uitgangspunt: we beginnen pas als uw winkel dicht is, en je bent er geen uren reistijd aan kwijt. Ons streven is dat je binnen drie kwartier op lokatie bent, met een uiterste uitloop van een uur. Dat betekent: de bijeenkomst is altijd bij u in de regio.

2. Buffaloes! is concreet en hands on. Natuurlijk krijgt u ook de theorie van ons, maar het gaat er vooral om dat u daar iets mee kunt doen – meteen, de volgende dag, in úw winkel. Daarom geven we u huiswerk mee: als u beslagen ten ijs op de avond verschijnt, haalt u het meeste úit die avond.

3. Buffaloes! verbindt. U krijgt van ons concrete handvatten om uw winkelperformance te verbeteren. Maar wij brengen u ook in contact met collega’s. Want daar leert u minstens zoveel van! En het is goed om te weten dat u er niet alleen voor staat. Wij geloven in een krachtig netwerk van actieve drogisten, en u maakt daar deel van uit.

SCHAPOPTIMALISATIE

Het onderwerp van de avond is schapoptimalisatie: hoe haalt u meer rendement uit uw schap? En dan zonder dat u uw winkel helemaal overhoop hoeft te halen of onder afspraken uit moet komen, maar door gerichte ingrepen die direct resultaat hebben. Alleen maken we daar dus geen algemeen theoretisch verhaal van: we halen experts uit retail, industrie en de onderzoekswereld in huis die u met raad en daad bijstaan. Op basis van uw cijfers, zodat u heel concreet de geleerde lessen in uw winkel kunt toepassen.

U doet dit samen met collega’s die soms dezelfde problemen hebben als u, maar soms ook de oplossing hebben die u nog niet gevonden heeft. Zo leert u van elkaar en van anderen.

PROGRAMMA

18:00 uur   U sluit uw winkel; de locatie gaat open; koffie, thee, soep, broodje

19:00 uur   Welkomstwoord en inleiding Antal Giesbers

19:15 uur   Schapvisie door gastheer

19:30 uur   Schapoptimalisatie door winkelexpert

20:00 uur   Winkelervaring, door markante retailer

20:30 uur   Aan de slag met uw cijfers

21:45 uur   Afronding en conclusies Antal Giesbers

22:00 uur   Afsluiting avond

23:00 uur   Uiterlijke aankomst thuisadres

De locatie wordt nog nader bekendgemaakt.

Dress code: opgestroopte mouwen.

KOSTEN

Buffaloes! moet zo laagdrempelig mogelijk zijn, maar we houden niet van vrijblijvendheid. We zoeken uw commitment, en daarom committeren wij ons ertoe, de toegangsprijs zo laag mogelijk te houden. Door samen te werken met gastheren, onze partners die voor 100% achter who-cares.nl staan, kunnen wij u deze avond aanbieden voor slechts € 95,-. Daarvoor bent u wel een hele avond onderdak, neemt u kostbare kennis en informatie mee naar huis, en kunt u de volgende dag al aan de slag om uw rendement te verbeteren.

Een avond buffelen: om zes uur stapt u in de auto, om elf uur bent u weer thuis. Bek-af, maar helemaal klaar voor de strijd!.

EXTRA

We maken deelname aan een avondje buffelen echter wel heel bijzonder. Want alleen deelnemers aan Buffaloes! krijgen, als bijzonder extraatje, toegang tot een flinke brok informatie en kennis. Aan het eind van het jaar, om een rondje Buffaloes! door het land mee af te sluiten, organiseert www.careretailer.nl namelijk een live webinar. Via uw computer logt u in en wordt u in een uur bijgespijkerd over een concreet onderwerp, weer met de bedoeling dat u daar direct in uw winkel mee aan de slag kunt gaan. Welk onderwerp, en door wie dat wordt behandeld, dat maken we pas veel later bekend. maar in ieder geval heeft u daarmee twee events voor de prijs van een!

Meld u aan via: antal@careretailer.nl. Wij sturen u dan het aanmeldingsformulier.