Maandag 21 mei… en u bent op de Hoge Veluwe!

Dit is de kans, en feitelijk de ENIGE kans in het jaar, om eens gezellig een dag met uw collega's door te brengen, te bespreken wat u bezighoudt, te horen hoe anderen met uw vraagstukken omgaan – of misschien gewoon om lekker bij te praten en te lachen.

_x000D_
_x000D_

Maar misschien wilt u meer? Dat komt goed uit, want het is NIET ALLEEN een feestje. De KNDB biedt ook een inhoudelijk programma waarmee u uw voordeel kunt doen. Gepresenteerd door Annemarie van Gaal, zet de KNDB zowel op strategisch niveau de ramen wijd open als op taktisch niveau: u kunt er meteen de volgende dag fris mee aan de slag. Kijk HIER voor het programma.

_x000D_
_x000D_

 

_x000D_
_x000D_

Gezinsleden mee!

_x000D_
_x000D_

En wat doet uw gezin dan op Tweede Pinksterdag? Die gaat gezellig mee! Niet om over drogisterijzaken te praten in ieder geval. Zij gaan lekker op pad in het park: op Witte Fietsen door het landschap, op bezoek in het Muzeonder of het Jachthuis – en misschien wel druk met de Nature Game bijvoorbeeld. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is groot genoeg en divers genoeg voor een volle dag verrassing en vermaak.

_x000D_
_x000D_

En toch is het een dag samen met uw gezin. Want u gaat ook weer samen genieten van de lunch en het feestdiner! 

_x000D_
_x000D_

_x000D_
Aanmelden

_x000D_
_x000D_

Meld u NU aan voor deze bijzondere en bijzonder feestelijke KNDB Ondernemersdag! Klik HIER. Wacht er niet te lang mee. Uw collega's doen dat ook niet! 

_x000D_