Toeleveranciers

Louis Widmer Nederland

 

Al meer dan 50 jaar specialiseert Louis Widmer zich in de verzorging van de huid. De dermatologische huidverzorgingsproducten worden in nauwe samenwerking met dermatologen en volgens de laatste ontwikkelingen in de dermatologie ontwikkeld. De productie vindt plaats conform de richtlijnen voor farmaceutische producten (GMP productie standaard). Dit verklaart waarom de producten zo goed door de huid verdragen worden.

De huidverzorgingsproducten onderscheiden zich door een doeltreffende werking en een uitstekende en fijne textuur. De meeste producten zijn zowel licht geparfumeerd, als 100% ongeparfumeerd verkrijgbaar. Louis Widmer voert geen dierproeven uit.

Louis Widmer biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor de gezonde en aangedane huid en is uitsluitend te verkrijgen in erkende, gespecialiseerde verkooppunten. Louis Widmer staat er immers op dat haar klanten deskundig advies krijgen bij hun keuze van producten die op het huidtype zijn afgestemd.

Missie

Louis Widmer Nederland wil nuttige en kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten bieden, samen met het geven van vakkundig advies en een intensieve begeleiding. 

Visie

Toonaangevend worden in de dermatologische huidverzorging door een duidelijke en onderscheidende positionering.

Doelstelling

Het merk Louis Widmer positioneren als beste prijs-/kwaliteitspropositie op de Nederlandse markt van dermatologische huidverzorgingsproducten.

Kritische succesfactoren

* Onderzoek, ontwikkeling en productie: made in Switzerland

* Normen voor farmaceutische productie

                               

 

* Selectieve distributie in gespecialiseerde handel

* Optimale verzorging van elk huidtype

Merken en productlijnen     

Dermacosmetica

Compleet assortiment (reiniging, gezichts-, lichaams- en anti-ageing verzorging) voor de gezonde huid.

 

 

Anti-Ageing

Preventieve verzorging tegen de veroudering van de huid. 

Remederm

Intensieve verzorging voor de droge tot zeer droge huid. Alle Remederm producten worden optimaal door de huid verdragen. 

 

Skin Appeal

Verzorgingslijn voor de vette, gemengde en onzuivere huid.

Zonnebescherming

Doeltreffende bescherming tegen UVA- en UVB-stralen voor elk huidtype. Dankzij de uitstekende huidtolerantie ideaal voor mensen met allergieën.

Dermatologica

Behandeling van acne, hyperkeratose en ichtyosis.

L’Eau de Peau

Drie elegante parfums met één belangrijke USP: zonder allergenen.

Directie

Peter Leyting, General Manager – Hans Rijnen, Sales Manager – Peter Osinga, Key Account & Training Manager

Contactpersoon: Jolanda Krouwel    jolanda.krouwel@louis-widmer.com

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

: Louis Widmer Nederland

Adres

: Stephensonweg 14

Postcode

: 4207 HB

Plaats

: Gorinchem

Postbus

: 709

Postcode

: 4200 AS

Plaats

: Gorinchem

Telefoon alg.

: 0183 64 66 00

E-mail alg.

: info.nl@louis-widmer.com

Website

: www.louis-widmer.com

Innovaties

All Day 50+

Eind maart heeft Louis Widmer All Day 50+ geïntroduceerd, een nieuwe liposomale zonnemelk die een hele hoge UV-bescherming combineert met cosmetische en dermatologische actieve bestanddelen. Dankzij de liposomen dringt de zonnemelk snel in de huid, in een gelijkmatige verdeling. Daardoor dringen de UV-filters tot diep in de huid. Hier door is All Day 50+ perfect waterbestendig en zorgt het voor een langere en betere bescherming. Geparfumeerd en ongeparfumeerd verkrijgbaar.

Remederm Gezichtscrème UV 20

Ontwikkeld voor de zeer droge huid, de crème met UV 20 beschermt en voedt de huid intens. Hydrateert, verzorgt en dringt tot diep in de huidlagen en voorziet de huid van verfijnde actieve bestanddelen, bevordert de bloedsomloop en normaliseert de verhoorning. De biostimulatoren (aminozurencomplex) versterken het vermogen van de huid om vocht vast te houden.
De UVA-en UVB-filters beschermen de huid tegen vroegtijdige huidveroudering en tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Geparfumeerd en ongeparfumeerd verkrijgbaar.

 

Micellaire Reinigingslotion

Voor de consument die gaat voor gemak en kiest voor een drie-in-één reiniging. Deze lotion zuivert en verfrist de huid snel en aangenaam, en zorgt voor een goede voorbereiding van de huid op de dag- en nachtverzorging. Uitermate geschikt bij gevoelige ogen en/of contactlenzen.

 

SUN GEL 30

Speciaal ontwikkeld voor mensen met een overgevoelige huid en/of neiging tot zonneallergieën en ideaal geschikt voor een vette huid.

 

L’EAU DE PEAU

Drie bijzonder huidvriendelijke parfums met één bijzonder USP! ZONDER ALLERGENEN*.