Libra Inkoop B.V. versterkt positie met overname distributie Silidyn en Vedax

Libra Inkoop B.V. heeft recentelijk een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van haar distributienetwerk door de overname van de distributie van het gerenommeerde merk Silidyn van Curesupport. Deze verandering geldt zowel voor het zelfstandige kanaal als voor groothandels. Naast Silidyn heeft Libra Inkoop B.V. ook de distributie van het volledige assortiment van Vedax op zich genomen, met inbegrip van bekende merken zoals Curesupport Liposomale supplementen, Facetrex, Natucare Huidcrème, Vedax Marine Collageen, Vedax Chlorella en Magnesion. Bovendien is de distributie van Irwin Naturals van Jaycare eveneens per direct overgenomen.

Libra Inkoop B.V. voert zelf een divers assortiment met producten, waaronder het populaire Vezels (voorheen Colon Clean), Super Probiotica, Dr. Miracle Calendula Zalf, Dr. Miracle Stevia en Totaal Prostaat.

Strategische zet

Deze strategische zet van Libra Inkoop B.V. heeft als doel het drogisterijkanaal nog beter te voorzien van hoogwaardige producten met een uitstekende winstmarge voor de drogisterij-branche. Door de overname van deze distributie-artikelen is een stabiele continuïteitslevering voor de toekomst verzekerd. Klanten kunnen vanaf nu weer direct bestellen of via hun vertrouwde groothandel.

Het verkoopproces zal nog steeds worden verzorgd door Jay-Care VOF/Rob Backx, die regelmatig updates zal verstrekken over lopende aanbiedingen en acties via e-mail en/of bezoek. Deze overname versterkt de positie van Libra Inkoop B.V. als een belangrijke speler in de distributie van hoogwaardige gezondheidsproducten in het Nederlandse marktlandschap.