Leusden heeft beste Trekpleister

Trekpleister Leusden, gelegen aan het Maximaplein 86, heeft de prestigieuze titel ‘Beste Trekpleister van Nederland’ binnengehaald. De bekendmaking vond plaats tijdens een feestavond voor alle genomineerden, waar directieleden Roland van den Berg en Ton Witteveen de eer van Leusden bekendmaakten. 

Filiaalmanager Marlies Booi is verheugd: “Dit is echt fantastisch! We hebben een zeer enthousiast en betrokken team dat zich iedere dag voor 100 procent inzet.” Het team vierde de overwinning door de eerste 100 klanten na de bekendmaking te trakteren op gebakjes.

Speciale beker

Het winnende team ontving een onderscheiding en een speciale beker uit handen van algemeen directeur Roland van den Berg en directeur operatie Ton Witteveen. Ook werd een teamweekend naar Disneyland Parijs cadeau gedaan. Van den Berg benadrukte het belang van het team: “Het zijn de medewerkers die het verschil maken in al onze winkels.” Hij prees het team van Leusden voor hun plezier, aandacht voor klanten en gedrevenheid.

Jaarlijks worden alle bijna 200 Trekpleister-winkels beoordeeld op criteria als klantgerichtheid, werkorganisatie en uitstraling. Trekpleister Leusden kwam na deze evaluatie als beste winkel uit de bus.