UA verschijnt zes keer per jaar en gebruikt de website www.ua.nl en de nieuwsbrief als online verlengstuk.

KNMP neemt het vakblad voor apothekersassistenten ‘UA’ over

Op 1 februari heeft de KNMP het vakblad voor apothekersassistenten ‘UA’ overgenomen. De KNMP kan met deze overname apothekersassistenten van waardevolle informatie voorzien over nieuwe ontwikkelingen binnen de farmacie, als belangrijke ondersteuning bij hun dagelijkse zorg voor patiënten.

UA verschijnt zes keer per jaar en gebruikt de website www.ua.nl en de nieuwsbrief als online verlengstuk. Wekelijks worden bezoekers en abonnees via deze kanalen geïnformeerd over relevante kwesties die spelen binnen het vakgebied. “We zijn zeer verheugd om UA toe te voegen aan het producten- en dienstenportfolio van de KNMP. Het is mooi dat we vanaf het tweede nummer van UA van 2023, dat in april verschijnt, apothekersassistenten tweemaandelijks een eigen professioneel vakblad kunnen bieden”, zegt KNMP-voorzitter Aris Prins.

In vertrouwde handen

Na zeven jaar verantwoordelijkheid voor het vakblad UA, vindt H&B Multimedia directeur Gonnie Petstra s het fijn om UA aan de vertrouwde handen van de KNMP over te dragen. “De KNMP kent de markt én de doelgroep als geen ander. Het vakblad zal hierdoor inhoudelijk verder gebracht kunnen worden en de apothekersassistenten zullen daarmee ook in de toekomst verzekerd zijn van een fijn, prettig leesbaar en inhoudelijk sterk vakblad.”

De eerste editie van UA staat nog onder het redactionele toezicht van H&B Multimedia. De KNMP verzorgt de redactionele invulling vanaf de tweede editie.