KNDB-dag: Toekomstexpeditie, van ambitie naar effectieve strategie

De ledendag van de Koninklijke Nederlandse Drogisten Bond vindt plaats op maandagmiddag 22 mei a.s. bij Congrescentrum Antropia in Driebergen. De focus ligt op het ontdekken van een succesvolle toekomst voor drogisten.

Onder de noemer ‘Toekomstexpeditie, van ambitie naar effectieve strategie’, gaat de KNDB samen met leden en relaties op expeditie. Tijdens deze reis stellen we ons vragen zoals: welke invloed heeft de veegweet op het businessmodel van de drogisterij en op het UAD-assortiment? Aanpassen om relevant te blijven en waar beginnen we? Succesvolle expeditieleiders weten ook dat het welslagen van een expeditie mede afhangt van de eigenschappen van hun teamleden. Aspecten die wij meenemen tijdens deze tocht. Gespreksleider Joop Rutte gaat het gesprek aan met Frits Offermann (drogist en apotheker), Jantien Meeuwsen (DID) en vooral met u om ambitie om te zetten naar een effectieve strategie om morgen mee aan de slag te gaan.

Middagprogramma

Vanaf 15.30 – 18.00  uur is er een openbaar middagprogramma. De leden beginnen deze middag eerder al met hun (besloten) jaarvergadering. De dag wordt afgesloten met een gezellige BBQ, leuk voor intercollegiaal overleg.

Aanmelden voor het openbaar middagprogramma kan door een email te sturen aan secretariaat@kndb.org.

 

PROGRAMMA MAANDAG 22 MEI 2023

15.30 – 16.00 uur         Ontvangst deelnemers middagprogramma

16.00 – 18.00 uur         Toekomstexpeditie, van ambitie naar effectieve strategie

► Gespreksleider is Joop Rutte, eigenaar/directeur Info2Action, onderzoeker

in persoonlijke verzorging en gezondheid

Frits Offermann, drogist te Bilthoven, apotheker en voorzitter Verenigde

Nederlandse Apotheken (VNA); Claim je rol

Jantien Meeuwsen, adviseur duurzame inzetbaarheid; Winning Team
voor iedereen haalbaar

18.00 – 20.00 uur         borrel en gezamenlijk diner