Keurmerk Zelfzorg Online geaccrediteerd

De Raad van Accreditatie (RvA) heeft een positieve beoordeling gegeven aan de procedures en richtlijnen die betrekking hebben op het Keurmerk Zelfzorg Online. Na een grondige evaluatie heeft de RvA accreditatie verleend aan het Keurmerk Zelfzorg Online onder registratienummer C163.

Deze zogenaamde ‘scope’ is geldig van september 2023 tot 1 oktober 2025 en is inmiddels gepubliceerd op de website van de RvA. De RvA heeft de beoordeling uitgevoerd conform de eisen vastgelegd in EN ISO/IEC 17065. Dit omvatte de beoordeling van alle procedures, zoals de inspectiemethoden voor webshops en websites met het Groene Plus-keurmerk door de auditoren, interviews met de auditoren en documentenonderzoek.

Mijlpaal

Dit is een belangrijke mijlpaal voor het CBD, aangezien het Keurmerk Zelfzorg Online nu dezelfde accreditatie heeft ontvangen als het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg. Accreditatie door de RvA fungeert als een kwaliteitsstempel voor een keurmerk. Dit betekent dat consumenten erop kunnen vertrouwen dat een winkel of webshop met dit keurmerk en het Groene Plus-symbool zijn beloften nakomt.

Meer over Keurmerk Zelfzorg Online >>