Honderdste volledig verbouwde DA-winkel staat in Kootwijkerbroek

Er zijn al meer dan honderd winkels van DA aangepast aan de nieuwste eisen, maar het aantal volledig verbouwde winkels staat nu op exact honderd. En dat wordt gevierd!

De winkel van onderneemster Bea van Lagen in Kootwijkerbroek wordt als honderdste door de NDS-organisatie extra in het zonnetje gezet. “In haar winkel werd de afgelopen weken flink getimmerd, met een voor de consument aansprekend en mooi resultaat!”, aldus het persbericht. “De opening van de 100e verbouwde winkel gaat ook niet ongemerkt aan alle andere DA-ondernemers voorbij. Zij ontvangen vanuit de organisatie allemaal een presentje. Een mooie opsteker voor die ondernemers die Bea al voor gingen. En een stimulans voor diegene die dit in hun hoofd hebben zitten of de eerste uitwerkingen al hebben liggen maar nog niet aan het timmeren zijn gegaan.”

Gezondheidsgids

“Binnen de DA-formule is het mogelijk je winkel aan te passen naar wat ondernemer op dit moment past”, zo stelt het persbericht. “Dat begint bij een advies voor een optimale en up-to-date assortimentsindeling (schappenplannen), aangevuld met de nieuwste DA look & feel qua kleuren, beelden en instore-signing tot een volledige verbouwing van de winkel. Figuurlijk wordt de functie van DA van drogist naar de persoonlijke gezondheidsgids steeds verder uitgebouwd.”