Holland & Barrett verbetert expertise met een erkende vakopleiding

Vanaf september 2023 biedt Holland & Barrett, de gezondheidswinkelketen die gespecialiseerd is in natuurlijke gezondheid, een geaccrediteerde Health & Happiness Coach vakopleiding aan voor werknemers. Dit verbetert de professionaliteit van hun expertise en voorziet klanten van nog beter advies.

Bij Holland & Barrett krijgen medewerkers verschillende trainingen, waaronder e-learnings en fysieke lessen, om hun kennis en vaardigheden te optimaliseren. De erkende Health & Happiness Coach opleiding duurt 48 weken met een studiebelasting van 16 uur per week en omvat anatomie, fysiologie, leefstijlpijlers en coachvaardigheden. Werknemers worden gestimuleerd om te groeien en zich te ontwikkelen via afsluitende examens per module.

Vakopleiding op hbo-niveau

Holland & Barrett richt zich momenteel op het vergroten van de expertise in natuurlijke gezondheid en heeft daarom zes Health & Happiness Studio’s in Nederland en twee in België geopend. Hier kunnen klanten persoonlijk advies krijgen via vitaliteits- of verzorgingsconsulten en vingerprikken. Als er geen studio in de buurt is, kunnen klanten een online consult aanvragen bij een Health & Happiness Coach. Holland & Barrett heeft een vakopleiding op hbo-niveau ontwikkeld, geaccrediteerd door de branchevereniging KTNO, om de coaches op te leiden met de nodige kennis en vaardigheden om klanten van deskundig advies te voorzien.