Handelshuis Bouwman van start

Jan Bouwman, de oud-directeur van Holland Pharma die halverwege vorig jaar vrij onverwacht opstapte, is een nieuw bedrijf gestart: Handelshuis Bouwman. Het ziet ernaar uit dat Bouwman met deze nieuwe onderneming actief in de branche betrokken blijft.

In maart sijpelde nieuws naar buiten dat Bouwman een nieuw bedrijf gestart is, Handelshuis Bouwman,”ons nieuwe familiebedrijf”, aldus Bouwman zelf.

De focus ligt, voor zover te overzien valt, waar de expertise van Bouwman in al die jaren bij Holland Pharma ook lag: onder het motto “Gezond met ons, Voel je beter bij ons, Voor jou door ons” is Handelshuis Bouwman er “voor al uw voedingssupplementen, biologische-, allergeen vriendelijke voeding en (biologische) verzorgingsproducten.”

In een LinkedIn-bericht meldde Bouwman in april: “Achter de schermen wordt er al een tijdje gewerkt aan de opstart van Handelshuis Bouwman. Zorgvuldig worden er producten gekozen om binnenkort aan jullie, onze toekomstige klanten, aan te kunnen bieden. Hiervoor wordt er ook een website met webshop opgezet, waar je terecht kunt voor producten en informatie. Deze website zal binnenkort live gaan!”

Live

De website is formeel nu live, al is er momenteel alleen de mogelijkheid om een mail te sturen. Maar gisteren meldde Bouwman: “Sinds afgelopen vrijdag (5 mei) zijn we live met ons ERP-systeem van KING Software met dank aan Maurijn van der Mooren, zijn geduld en vele uren. Jessica de Leeuw en Thijs Verkade bedankt voor de extra inspanning om de planning naar voren te halen.”

Met als trotse afsluiter: “Morgen ontvangen we de eerste bestelling kunnen we meteen de WMS App in gebruik nemen.”

Handelshuis Bouwman is gevestigd in Hengelo.