Event 23 april: Drug in beweging

De Koninklijke Nederlandse Drogisten Bond (KNDB) en who-cares combineren dit jaar de Algemene Ledenvergadering van de KNDB én de uitreiking van de who-cares awards, plus een divers en inhoudelijk middagprogramma. Het thema: Drug in beweging. En u kunt er bij zijn!

 

Het event start met een besloten jaarvergadering van de KNDB, voor alle leden van de KNDB. Parallel daaraan vindt de uitreiking plaats van de who-cares KOMETEN en METEOREN awards. Aansluitend is er een gezamenlijk inhoudelijk programma met als thema: ‘Drug in beweging’. We combineren een luchtige quiz met een serieuze forumdiscussie, waarin hoofdredacteur van who-cares Antal Giesbers in gesprek gaat met drie experts over hoe de drogist zich kan ontwikkelen als leefstijlspecialist.
Tijdens de pauzes en het gezamenlijke diner kunnen de aanwezige retail en industrie, omgeven door een marktplein met standjes, optimaal met elkaar netwerken, zowel in formele als informele sfeer.

Drie experts

De forumdiscussie vindt plaats met drie experts:
* Ellen Willemsen – Zelfstandig (gast)docent en adviseur op het gebied van leefstijl en samenwerken in de zorg. Mede-oprichter van De Leefstijlapothekers.
* Inge de Munnik – Marketeer/ ondernemer op internet. Begeleidt ondernemers die te weinig resultaat halen uit hun winkel of website/social media.
* Jeroen Kemperman – Senior manager Strategy, Business Development & Duurzaamheid bij Zilveren Kruis. Onder meer schrijver van het boek ‘Briljante businessmodellen’.

De locatie is lekker centraal: Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

 

Aanmelden

Het KNDB/who-cares event vindt plaats op 23 april van 13:30 tot 18:00 uur en wordt afgesloten met een diner. Het event is gratis voor leden van de KNDB. Maar ook anderen kunnen daarbij aanwezig zijn. Ga daarvoor naar: https://kndb.org/nieuws/kndb-alv-en-ondernemersdag-23-april/

De flyer met informatie vindt u HIER>>