Etos presenteert nieuwste formule op Gelderlandplein

De Etos op het Gelderlandplein verhuist naar een andere plek. “Wij gaan naar het al gerenoveerde deel van het winkelcentrum”, vertelt winkelmanager Sandra van den Bulk. “Onze Etos komt bij de nieuwe ingang aan de Willem van Weldammelaan.”

Het is de eerste winkel in Nederland die volgens de nieuwste formule is ingericht. De vernieuwing is, volgens het persbericht, vooral op het gebied van de cosmetica, met een nieuwe beauty- en geurenafdeling waar klanten het nieuwe Etos make-upassortiment vinden en tips krijgen voor een compleet nieuwe look.

De winkel heeft als eerste winkel in Nederland het nieuwe logo van Etos op de gevel – een afgeleide van het logo uit 1919, in welk jaar het bedrijf werd opgericht als coöperatie voor werknemers van het Phillips-concern.

OPENING

Woensdag 28 oktober gaan om 9.00 uur de deuren open. De feestelijke dag wordt samen met de klanten gevierd. Er zijn tal van leuke acties en speciale aanbiedingen. Tot 10.00 uur staat er voor elke klant een glaasje alcoholvrije bubbels klaar. Marcel Brienne, bekend van onder andere Koffietijd, is van 10.00 tot 13.00 uur in de winkel om klanten advies te geven over bepaalde homeopathische middelen. Voor de kinderen zijn er een kleurwedstrijd en ’s middags een ballonnenclown. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober zal een visagist klanten tips over make-up en huidverzorging geven.

Van den Bulk: “We bieden scherpgeprijsde kwaliteitsproducten, een ruime keuze in assortiment, uitstekende service en een prettige winkelomgeving. En daarbij is het natuurlijk gewoon gezellig bij ons!”