Etos met allernieuwste concept nu ook in Arnhem

Eergisteren opende er in het winkelcentrum Kronenburg een splinternieuwe Etos. Deze vestiging bevindt zich naast de Albert Heijn XL en presenteert het nieuwste winkelconcept. Klanten werden hartelijk begroet door de winkelmanager Mirella Bakker en haar team. “Onze nieuwe winkel wordt door iedereen gewaardeerd vanwege zijn ruime, overzichtelijke en prachtige uitstraling. We zijn erg blij met de enthousiaste reacties van onze klanten!”

De nieuwe winkel werd officieel geopend door Joost Leijnse, de directeur van Etos-winkels. Hij merkte op: “Het toegewijde werk van Mirella Bakker en haar team heeft geresulteerd in een schitterende Etos-winkel. Het is een waardevolle toevoeging aan onze organisatie, die nu al meer dan 260 winkels telt met ons meest recente concept.”

Uitgebreider assortiment

Etos heeft al geruime tijd een vestiging in Kronenburg. De winkel bevindt zich nu naast de onlangs gerenoveerde Albert Heijn XL, die dinsdag ook haar deuren opende. De nieuwe Etos is aanzienlijk ruimer dan de vorige en biedt een uitgebreider assortiment aan producten. Hier vind je een scala aan gezondheids- en schoonheidsartikelen, luxe geuren en een ruime keuze aan producten voor baby’s. Het betalingsproces is vereenvoudigd, aangezien je nu ook zelf je aankopen kunt scannen en met pin kunt afrekenen bij de zelfscankassa’s.

Beauty & health

Bij Etos-Kronenburg bevindt zich een prachtige beautyhoek met een scala aan keuzes uit diverse merken, die volop inspiratie biedt voor een nieuwe uitstraling. Het vriendelijke personeel staat klaar om je een snelle touch-up te geven en je te laten zien hoe je zelf make-up producten kunt gebruiken. Bovendien tref je in de winkel een uitgebreid assortiment gezondheidsproducten aan, waaronder vitamines en supplementen. Elke dag is er een gediplomeerde drogist of assistent-drogist aanwezig om je te voorzien van persoonlijk advies op het gebied van beauty en gezondheid,” aldus Mirella Bakker.

Oplossingen

Er is een uitgebreide keuze voor elke portemonnee beschikbaar in de winkel. Bijvoorbeeld, de Etos Merk-producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden aangeboden tegen vaste, betaalbare prijzen. Bovendien is de nieuwe Etos de juiste plek voor wie op zoek is naar leuke cadeaus. “Natuurlijk zorgen we ervoor dat cadeautjes mooi worden ingepakt,” merkt Mirella Bakker op. Als winkelmanager is ze verheugd over de nieuwe winkel. “Hier kunnen we onze klanten nog beter bijstaan met alledaagse en persoonlijke oplossingen, zodat ze zich elke dag goed in hun vel voelen.”