Drogisterij Van Wonderen in Dronten gaat na 25 jaar over in andere handen

Een opmerkelijke transformatie in de lokale detailhandel van Dronten heeft plaatsgevonden met de aankondiging van het nieuws dat Drogisterij Van Wonderen wordt overgenomen door de familie Schuttelaar. Zij zullen de winkel omvormen tot een G&W GezondheidsWinkel. Na deze aankondiging hebben de eigenaren, Martijn en Alexandra Horich, besloten om hun winkel te verkopen en zo hun lang gekoesterde droom te verwezenlijken.

Volgende zomer zal het Horich gezin naar Spanje verhuizen om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Hoewel ze met tegenstrijdige emoties afscheid nemen van hun succesvolle onderneming, dragen ze met volle vertrouwen de fakkel over aan de Schuttelaar familie. Meer dan 25 jaar geleden hebben Carl en Yda Horich de drogisterij opgestart. Sindsdien is de naam ‘Van Wonderen’ uitgegroeid tot een vertrouwd begrip in de lokale gemeenschap, dat staat voor betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht.

Zes jaar geleden namen Martijn en Alexandra de drogisterij over van hun (schoon)ouders. Samen met collega’s Nathalie en Yvonne hebben ze actief gewerkt aan het opbouwen van persoonlijke banden met hun klanten. Ze stonden altijd klaar om de klanten de juiste service en advies te bieden.

Persoonlijk afscheid nemen

Vanaf 1 oktober krijgt de drogisterij een nieuwe naam: G&W GezondheidsWinkel Van Wonderen. Tot die datum hopen Martijn en Alexandra nog vele klanten te mogen begroeten, om persoonlijk afscheid te nemen en hun dankbaarheid te uiten voor het vertrouwen dat de klanten in hen hebben gehad.

Martijn zal gedurende deze overgangsperiode betrokken blijven om een vlekkeloze overgang te waarborgen. Het vertrouwde gezicht van Yvonne zal onveranderd aanwezig zijn en zij zal haar deskundigheid blijven inzetten om klanten te adviseren over gezondheidsproducten. Vanaf dinsdag 5 september zullen alle producten in de winkel met korting worden verkocht (met uitzondering van geneesmiddelen en nieuw G&W assortiment).

Spaarpunten verzilveren

Klanten die een klantenpas hebben of in het systeem geregistreerd zijn, worden vriendelijk verzocht om hun spaarpunten in te wisselen. Daarnaast kunnen cadeaubonnen nog tot 1 oktober worden ingewisseld.