Drogisterij Die Grenze opent een grote winkel in de Dordtse binnenstad

Binnenkort opent in het centrum van Dordrecht een splinternieuwe Die Grenze. Deze drogisterij biedt klanten goedkope voeding, medicijnen en beautyproducten. De winkel vestigt zich op een centrale locatie in het hart van de binnenstad.

Met de opening van de drogisterij wordt één van de grootste leegstaande panden in de binnenstad eindelijk weer gevuld. Die Grenze vestigt zich op Voorstraat 294, waar voorheen de Albert Heijn gevestigd was. Het pand heeft een ruimte van 1080 vierkante meter. In de afgelopen jaren heeft dit pand tijdens de winterperiode ook dienst gedaan als The Christmas Store.

Openingsdatum

Deze nieuwe vestiging in Dordrecht markeert de 61ste winkel van de drogisterijketen. Hoewel de winkel al op meerdere locaties in Nederland aanwezig is, was er tot nu toe geen vestiging in de Randstad, behalve in Vlaardingen. Begin mei ontving eigenaar Bert Hesselink de sleutel en sindsdien is er volop renovatiewerk gaande in het pand. Voor de nieuwe drogisterij staat een bord dat de komst aankondigt. Binnen een maand wordt alles ingericht, zodat de winkel op donderdag 8 juni haar deuren kan openen.