Drogist DA De Lier sluit winkel

De iconische Drogisterij DA in De Lier heeft via een aankondiging op Facebook bevestigd dat de winkel later dit jaar de deuren zal sluiten. De gemeenschap zal nog tot 25 november kunnen genieten van de diensten van deze geliefde lokale drogisterij.

Het besluit om de deuren te sluiten komt voort uit de uitdaging om de winkel winstgevend te houden, Dit heeft geleid tot overleg met alle belanghebbenden, inclusief het personeel en de eigenaren van de winkel, om tot deze beslissing te komen.

Einde tijdperk

De aankondiging betekent het einde van een tijdperk voor de inwoners van De Lier, velen van hen hebben door de jaren heen hun vertrouwde producten en vriendelijke service bij Drogisterij DA gevonden.

De reacties in de gemeenschap zijn gemengd. Eén inwoner gaf zijn teleurstelling weer en zei: “Het is waardeloos dat ze gaan verdwijnen, ik vind het erg jammer.” Anderen, zoals een niet-regelmatige bezoeker van de winkel, gaven aan dat het nieuws hen minder raakte, terwijl een andere klant die regelmatig bij DA kwam haar verdriet uitte over het verlies.

Met de sluiting van Drogisterij DA blijft De Lier met slechts één drogisterij over, en de gemeenschap zal ongetwijfeld het vertrouwde gezicht en de diensten van deze geliefde winkel missen.

Bron: wos.nl