Direct meer rendement dankzij nieuwe inzichten

BUFFALOES! is een event waarbij ondernemers direct en rechtstreeks aan de slag gaan met hun winkel. Ze krijgen inzichten en handvatten om direct de volgende dag meer uit hun winkel te halen. Dat gebeurt tijdens een avondsessie op locatie. Ditmaal is dat bij Weleda in Zoetermeer.

“Ondernemers kunnen het zich nauwelijks veroorloven om een hele dag ergens in de collegebanken te zitten, dus moet je ze de mogelijkheid bieden om lokaal, zo laagdrempelig mogelijk, hun kennis en inzichten bij te spijkeren. Vandaar dat we BUFFALOES! in het leven hebben geroepen: een regionale avondbijeenkomst waar ondernemers direct mogelijkheden krijgen om hun rendement te verbeteren”, aldus Antal Giesbers van who-cares.nl. “We hebben René Salimans gevraagd omdat hij weet waar ondernemers dagelijks mee bezig zijn, en ze onderbouwd met cijfers een spiegel kan voorhouden: dit doe je goed, dat moet beter.”

Advokaat van de duivel

Salimans toont in zijn presentatie dat er veel vaste aannames zijn die niet kloppen – maar het zijn wél de aannames waar ondernemers hun business op baseren. “Ik speel dan advokaat van de duivel”, zegt hij. “Het gaat erom ze te laten zien dat die aannames niet hoeven te kloppen, en dat een beter rendement eigenlijk voor het grijpen ligt – als je het maar ziet en bereid bent de uitdaging aan te gaan.”

Salimans gaat tijdens de BUFFALOES!-sessie in Zoetermeer aan de slag met die aannames. Daarvoor hoeven de ondernemers hun cijfers niet mee te nemen, belangrijk is dat Salimans het beeld dat de ondernemers hebben van hun zaak op zijn kop kan zetten. “Dat wil niet zeggen dat iedereen alles fout doet, maar voor iedereen zijn er eye openers. Want je hebt altijd een bepaalde mate van bedrijfsblindheid. Ik kan daar, vanuit mijn cijfers geredeneerd, vraagtekens bij zetten en verbetersuggesties geven. Het is mijn ervaring dat ondernemers daar altijd beter van worden.”

Doelstellingen

BUFFALOES! is erop afgestemd dat u

– geen tijd verliest in uw winkel: het is een regionale avondsessie, maximaal een uur rijden bij u vandaan

– meteen de volgende dag resultaat ziet

– niet meer investeert dan een paar avonduren en een nominale kostprijs

19 september

Op 19 september vindt de eerstvolgende regionale bijeenkomst plaats. Locatie: het hoofdkantoor van Weleda, Platinastraat 161 in Zoetermeer. Kosten: € 95,- pp. excl. BTW

Programma

18:00 uur        u sluit uw winkel

19:00 uur        ontvangst incl. soep en broodjes bij Weleda

19:30 uur        welkomstwoord Antal Giesbers van who-cares

19:45 uur        presentatie Weleda Benelux

20:00 uur        sessie met branche-expert René Salimans

21:45 uur        samenvatting en conclusie

22:00 uur        u vertrekt weer huiswaarts

Inschrijven? Dat kan hiernaast in de sidebar.