Deense drogist Normal opent twaalfde winkel in Nederland

De nieuwe vestiging, gelegen aan de Grote Markt 9, markeert tevens de tweede locatie in Groningen, met een totale oppervlakte van 1000 m2. Deze ruimte omvat 360 m2 in de kelder, 365 m2 op de begane grond en ongeveer 275 m2 op de eerste verdieping.

Normal staat bekend om het aanbieden van dagelijks gebruikte producten tegen lage prijzen. Het assortiment omvat onder andere producten voor huid-, haar- en tandverzorging, make-up en reinigingsproducten, allemaal van gerenommeerde merken.

Meer dan 600 winkels

Sinds de opening van de eerste Normal-winkel in Silkeborg in april 2013, is de keten gegroeid tot een internationaal concern met meer dan zeshonderd winkels verspreid over Denemarken, Noorwegen, Zweden, Nederland, Frankrijk, Finland, Portugal en Spanje.

Voor deze nieuwe locatie in Groningen werden de belangen van de verhuurder, een particuliere belegger, vertegenwoordigd door Inge Bos van Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars. De belangen van Normal in Nederland worden exclusief behartigd door Kokelenberg en Ouwehand Vastgoed Adviseurs.

Bron: Propertynl