Deel december! Nieuwe klantenactie van Vriesia

Afgelopen jaar startte Vriesia met wat nu een traditie lijkt te worden: de klantenactie #toonuwtrots. Een initiatief dat als enige doel heeft om meer verbinding tussen de klanten van Vriesia te creëren door onder meer successen te delen. De actie van dit jaar heet: Deel december!
“Deze december staat, in deze tijd misschien wel meer dan ooit, in het teken van geven, delen en zorgen voor elkaar”, zegt Mark Stevens, woordvoerder van Vriesia. “Daarom is de klantenactie meer dan alleen een fysieke handeling: het zorgt voor onderlinge verbinding en begrip, maar vooral ook inspiratie. Deze klantenactie staat dan ook volledig in het teken van die verbinding en inspiratie.”
Vriesia roept zijn klanten op: “Deel met ons deze december uw mooiste, leukste en meest verrassende en trotse decembermoment van dit jaar. Dit kan van alles zijn: een schappresentatie of etalage in decemberstemming, uw personeel die een extra tandje bijzet voor de maand december of juist een familielid waar u enorm trots op bent.”

Foto naar whatsapp
Ondernemers die klant zijn van Vriesia wordt gevraagd om een foto te maken van waar men trots op is, en die voor het einde van dit jaar de WhatsApp van Vriesia te sturen, met kort een vermelding waarom de hier trots op is. Vriesia deelt de inzendingen op zijn instagram-pagina. Daar kunnen klanten hun eigen inzending terugzien en stemmen op een favoriet. “De leukste, beste en/of meest gewaardeerde inzendingen krijgen een mooi decembergeschenk om te delen met anderen”, zegt Stevens. “En daarom roepen wij al onze klanten op: doe ook mee! Want Vriesia, dat zijn we samen.”

“Wij doen weer mee, u toch ook?”
Sylvia Keppel – Drogisterij Sylvia, Ens
Peter Engelen – Drogisterij Kessel, Kessel
Delia Looijen – Drogisterij Looijen, Krabbendijke
Wiep Hoekstra – Drogisterij De Prijsstamper, Drogeham
Mariëlle Janssen – Drogisterij Belfeld, Belfeld
Herman Peeters – Drogisterij en Parfumerie Peeters, Wehl
Peter van der Haas – Drogisterij De Margriet, Hazerswoude-Rijndijk
Annemarie Houter – Houters Warenhuis, Oost-Vlieland