De winnaars van het jaar? Nog éven geduld

Dinsdag 17 mei werden op het hoofdkantoor van NDS de KOMETEN en METEOREN awards uitgereikt. Binnenkort maken we ook officieel bekend wie in zelfzorg goed gescoord hebben het afgelopen jaar, en wie wat gewonnen heeft…

We houden de winnaars nog even voor ons: in de aankomende editie van who-cares zullen we de toppers van het afgelopen jaar uitgebreid in beeld brengen. En dan bedoelen we de bedrijven die scoorden in de top 25 van beste introducties en snelstgroeiende merken. Deze top 25-lijsten zijn samengesteld door IRi Nederland op basis van zowel omzet als units van de verkoop in drogisterijen en supermarkten.

 

Woord, beeld en video

In de nieuwe editie van who-cares, die halverwege juni op de mat zal liggen, worden de top 25-winnaars van beste introducties (METEOREN) en snelstgroeiende merken (KOMETEN) in print bekendgemaakt. Online doen we dat al een paar dagen eerder – en niet alleen wij: ook de winnaars zelf zullen dan van zich laten horen: in woord, beeld én video’s! Maar daar moet u nog éven geduld voor hebben.

Als teaser hierbij de foto van alle winnaars. Dat is ons tipje van de sluier…