De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en leefstijl

De ‘Vereniging Arts en Leefstijl’ heeft als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en leefstijl, interessante evenementen en samenwerkingen op de agenda staan. Zo organiseren zij op 10 april bijvoorbeeld een scholing over het inzetten van leefstijl bij chronische metabole aandoeningen.

Na het succesvolle Chronisch Zorgnet Congres vorige week, waar meer dan 500 deelnemers aanwezig waren bij de webinar van Daphne Uyterlinden, leefstijl-huisarts, en Yvo Sijpkens, internist, bieden zij nu meer verdieping aan op het onderwerp Chronische metabole aandoeningen en hoe je leefstijl inzet.

Verdiepende samenwerking

Daarnaast deelt deze vereniging goed nieuws over hun verdiepende samenwerking met KAMG, waarbij de handen gezamenlijk ineen worden geslagen ten behoeve van een geïntegreerde gezondheidsaanpak. “Eveneens geven wij praktische tips voor optimale zelfzorg als zorgverlener en bieden we een inspirerende podcast waarin onze voorzitter Iris de Vries spreekt over de rol van leefstijl in het ziekenhuis”, aldus een woordvoerder van de ‘Vereniging Arts en Leefstijl’.

Klik hier om op de hoogte te blijven van deze boeiende ontwikkelingen