De beste (nieuwe) DA-drogisterij van Nederland

DA Drogisterij & Parfumerie De Bautsch in Heerlen en Thuis bij Hapers in Gilze hebben met trots de titel “DA van het Jaar 2023” in de wacht gesleept. Ze hebben zich opvallend onderscheiden door hun klantgerichtheid, deskundigheid en vernieuwende aanpak binnen de drogisterijsector. De uitreiking van deze prestigieuze prijs vond plaats op de avond van 10 oktober tijdens een feestelijke finale in Zeist.

De jaarlijkse “DA van het Jaar” verkiezing wordt georganiseerd door NDS (Nederlandse Drogisterij Service), het bedrijf achter DA. Alle DA-winkels in Nederland, inclusief nieuwe vestigingen, hadden de kans om deel te nemen aan deze competitie, die diverse componenten omvat. Het evenement omvat flitswedstrijden waarbij ondernemers actief met een specifiek merk of product werken. Daarnaast worden alle winkels geïnspecteerd door een anonieme beoordelaar, die de vestiging beoordeelt op criteria zoals klantvriendelijkheid, professionele gezondheidsadviesverlening en de uitstraling van de winkel.

Erkenning

De competitie was bijzonder hevig, maar uiteindelijk gingen Guido Hollands van DA Drogisterij & Parfumerie De Bautsch en Sandra Hapers van Thuis bij Hapers met de hoogste eer strijken. Zij mogen zich het komende jaar de meest vooraanstaande (nieuwe) DA-winkels in Nederland noemen. Guido Hollands is opgetogen over deze titel: “Dit is een prachtige erkenning van ons harde werk. Ons toegewijde team staat dagelijks paraat voor onze gewaardeerde klanten. We streven ernaar om voortdurend te groeien en te innoveren, zodat we onze klanten de allerbeste service kunnen blijven bieden.” Sandra Hapers deelt zijn enthousiasme: “We zijn buitengewoon trots op deze onderscheiding. Hoewel we nog maar kort geleden zijn gestart als DA-winkel, hebben we al veel lof ontvangen van onze klanten. We willen ons profileren door middel van een persoonlijke aanpak en een uitgebreid assortiment.”

Bron: De Nationale Franchise Gids