DBB verwelkomt twee nieuwe leden

Per 1 januari is Drogisterij Pijl te Leeuwarden heropend als Drogisterij Bewust Beter. Inmiddels runt Eldert (35 jaar) de drogisterij ruim 5 jaar en is de drogist al ruim 35 jaar een begrip in de Friese hoofdstad. De drogisterij, schoonheidssalon en pedicure staan bekend om het goede advies op het gebied van gezondheid en verzorging en de persoonlijke aandacht voor de klant.

‘Met de keuze voor Drogist Bewust Beter kan het team de wijk Camminghaburen met 10.865 inwoners en omgeving nog beter adviseren. Met de compleet nieuwe uitstraling, de specialistische kennis en het enthousiasme voor het vak, gecombineerd met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, ziet het team van Drogisterij Pijl de toekomst positief in.’ Dit aldus het persbericht.

“Eindelijk heb ik weer de ruimte om lokaal te ondernemen!”, zegt Pijl. “Met een prijsvechter naast me, wil ik me focussen op een goed en gezond advies, dit kan met de backup en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter. Zo krijgen wij weer meer tijd voor de klanten en houden wij de focus op advies en verkoop. “

Bilthoven

Ook MOOI parfumerie en GEZOND drogisterij Frits uit Bilthoven kiest voor de ondersteuning van Drogist Bewust Beter. Drogist van Frits te Bilthoven biedt een compleet pakket in verzorging en gezondheid op één adres. Met een barbier, 4 schoonheidssalons, nagelsalon en pedicure, stomerij, MOOI parfumerie en drogisterij ligt de nadruk op de complete beleving in de winkel.

‘Drogisterij Frits maakt gebruik van de ondersteuning en kenmerken van Drogist Bewust Beter. Met deze overstap is het de tweede MOOI parfumerie die kiest voor Drogist Bewust Beter en het ruime assortiment van UniPharma’, aldus het persbericht. ‘Drogist Bewust Beter ondersteunt Drogist Bilthoven met de landelijke marketing, zodat het team van drogisterij Frits zich nog beter kan focussen op verkoop, advies en aandacht voor haar klanten.’