DA Kootwijkerbroek flink verbouwd

Het was even flink ploeteren maar het resultaat mag er zijn. De DA drogisterij en parfumerie van Bea van Lagen in Kootwijkerbroek is flink verbouwd en daarmee lichter, frisser en moderner. Maar niet alles is volgens Bea van Lagen. “Onze klanten adviseren, vinden we nog steeds het allerleukste.”

Het is inmiddels alweer dertien jaar geleden dat vakvrouw Bea van Lagen haar eigen drogisterij en parfumerie oprichtte in haar geboortedorp. “Een drogisterij leek me een goede aanwinst voor Kootwijkerbroek.” Bea en haar zes medewerkers hebben inmiddels een sterke band opgebouwd met hun loyale klanten. “Nog steeds sta ik het liefst de hele dag zelf in de winkel om mensen te helpen. Niet alleen op het gebied van beauty, maar ook zelfzorg. Als ze vervolgens een paar dagen later terugkomen om te laten weten dat ons advies geholpen heeft, ben ik helemaal blij.”

Positieve reacties

Na de heropening eind vorig jaar heeft Bea al veel positieve reacties ontvangen van haar trouwe klanten. Ze merkte op: “Zelfs tijdens de verbouwingsweek waren er mensen die met ons meeleefden, dat was hartverwarmend. Ik ben trots op wat we hier samen in dertien jaar hebben bereikt.”