DA de Goudsbloem wordt DBB Flach de Goudsbloem

Na een gedegen voorbereiding is én de overname én de ombouw van Drogist de Goudsbloem een feit! UniPharma is content dat het overnametraject van DA de Goudsbloem te Krimpen aan de Lek afgesloten is met de feestelijke opening van 24 maart als Drogist Bewust Beter.

 

In 2021 bood de heer Verloop zijn drogisterij ter overname aan bij UniPharma. UniPharma had met Jan en Pauline Mijnders-Flach al snel een overnamekandidaat voor deze mooie locatie. Per 19 maart hebben de heer en mevrouw Verloop de drogisterij overgedragen en kunnen ze gaan genieten van hun welverdiende pensioen.

 

Bekende naam

De naam Flach is in de regio een bekende naam: in 1938 opende de grootvader van Pauline een drogisterij in Ridderkerk, zijn drie zoons volgden in zijn voetsporen. Pauline haar vader begon aan het Dorpsplein in Stolwijk, waar zij het vak met de paplepel kreeg ingegoten. Ze werkte meer dan twintig jaar mee in de zaak van haar ouders, volgde diverse opleidingen en is in alle opzichten een bevlogen en gediplomeerd drogist. Samen met haar man Jan nam zij in 2020 de drogisterij in Stolwijk over.

Team

Het team van Verloop blijft aanwezig in de winkel. Marlinda , al 23 jaar werkzaam voor de familie Flach in Stolwijk, is ook vanaf nu dagelijks te zien in de winkel, samen met de vertrouwde gezichten van Simone, Corry en Rosalie. Pauline blijft vooral actief in Stolwijk en haar man Jan ondersteunt beide filialen.