Care & Beauty Drogisterij Sandra viert 20 jaar met korting

Sandra Dijkman en haar team dat uit zestien dames bestaat, hebben besloten om hun klanten in de drie vestigingen de komende dagen te verrassen met een kortingsactie en de aanwezigheid van enkele visagistes die vrijblijvend make-upadviezen geven. Dit doen ze ter ere van het feit dat Sandra Dijkman 20 jaar geleden de eerste winkel opende in Wormer.

Zestien was Dijkman toen ze voor het eerst kennis maakte met het drogisterijvak. “Ik werkte toen op zaterdag in een drogisterij en vond dat hartstikke leuk. Daarna heb ik verschillende dingen gedaan, zat onder andere in de buitendienst maar wilde graag terug in de winkel. En iets voor mezelf, want ik kan wel stellen dat ik vrij eigenzinnig ben en dan is het voor jezelf beter om eigen baas te zijn”, aldus Dijkman..

Eigen drogisterij

Sandra Dijkman startte in 2003 haar eigen drogisterij in Wormer, die dezelfde naam droeg. Tegenwoordig heeft ze drie drogisterijen onder de naam Care & Beauty Drogisterij Sandra. Naast de winkel aan de Faunastraat in Wormer opende ze ongeveer zeven jaar geleden een tweede vestiging aan de Drielse Wetering in ’t Kalf Zaandam. De derde vestiging werd geopend op Zuideinde 2 in Landsmeer, net voordat Corona drie jaar geleden uitbrak.

Goede sfeer

Een teken van de goede sfeer in de drie vestigingen van Care & Beauty Drogisterij Sandra is dat alle medewerksters een lange staat van dienst hebben. Het is opmerkelijk dat er in de afgelopen jaren geen personeelswisselingen hebben plaatsgevonden, iets waar Sandra Dijkman trots op is. “Als ik terugkijk op de personeelslijst van de afgelopen jaren, zie ik geen enkele wisseling. Dat is toch fantastisch!” aldus Sandra.