Canesten in top 10 snelstgroeiende merken – kanshebber award!

Canesten is al meer dan 40 jaar vertrouwd merk bij schimmelinfecties. ‘We zijn er blij mee dat Canesten in top 10 staat van snelstgroeiende merken!’, aldus Bayer.

De door who-cares gepubliceerde top 10 rankings van snelstgroeiende merken zijn samengesteld op basis van de cijfers van onderzoeksbureau Circana. De introducties in deze top 10 maken begin volgend jaar dan ook kans op de KOMETEN en METEOREN Awards van who-cares.

Canesten

Canesten is al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van effectieve oplossingen bij schimmelinfecties en intieme gezondheid.
Canesten heeft een brede portfolio met Canesten Gyno op het gebied van intieme gezondheid en met Canesten Foot en Skin op gebied van voet- en huidschimmel.
Zo helpt Canesten vrouwen en mannen met informatie rondom oorzaken, het behandelen en voorkomen van schimmelinfecties, zoals vaginale schimmel, bacteriële vaginose, voet- en huidschimmel.
De nieuwste introductie van Canesten is Canesten Gyno Cool: een speciaal ontwikkelde gel-in-olie met glycine en havermout voor de ruwe en schrale huid van de intieme zone.

 

Lees meer: https://www.canesten.nl