Boekelo verwelkomt DROGIST Bewust Beter 

Op 15 juli opent  Drogisterij Thuys in Boekelo als Drogist Bewust Beter.  Dennis en Odette Homeijer namen in 2014 een bloemen- en dierenwinkel in Boekelo over en nu na 7 drukke jaren gaan ze voor weer een nieuwe uitdaging. Na een gedegen onderzoek bleek er met name behoefte te zijn aan een drogisterij in het dorp en dat hoef je het ondernemende echtpaar geen twee keer te vertellen. Na contact met Drogist Bewust Beter werden de voorbereidingen in 3 maanden afgerond. Dennis heeft en passant nog even zijn drogist diploma gehaald, Odette rondt dit binnenkort af en de medewerkers hebben het diploma assistent-drogist. Het team is inmiddels getraind op het gebied van vitamines, supplementen en huidverzorging, zodat  alle medewerkers de klanten optimaal kunnen adviseren om gezond, fit en stralend te blijven.

“Met de toevoeging van Drogist Bewust Beter is het winkelaanbod in Boekelo compleet en de aantrekkingskracht voor klanten uit Usselo, Beckum en Twekkelo wordt zo nog groter”, aldus het persbericht van Unipharma. “Hiermee is het verzorgingsgebied uitgebreid tot 4100 huishoudens. Met de compleet nieuwe uitstraling, de kennis en het enthousiasme voor het vak en ondernemen, gecombineerd met het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, ziet het team van Drogist Thuys de toekomst positief in.”

Dennis en Odette zijn gelukkig met de keuze voor UniPharma en Drogist Bewust Beter. “Er is voldoende  ruimte om lokaal te ondernemen! Met de ondersteuning  van Drogist Bewust Beter bieden wij onze klanten een volledig assortiment volgens marktconforme prijzen met scherpe acties. Daarnaast is de focus op een goed en gezond advies belangrijk voor onze doelgroep! Met de backup en het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter hebben wij  tijd voor onze klanten en houden wij de focus op advies en verkoop. “