Hansaplast is dé expert op het gebied van wondgenezing, pijnverlichting, sport en voetverzorging. Als uitvinders van pleisters, is innovatie de kern van ons merk. Iedere dag zijn we toegewijd aan onderzoek, technologie en ontwikkeling wat resulteert in een breed assortiment van hoge kwaliteit. Dit om onze klanten wereldwijd te voorzien van comfort, ondersteuning en bescherming, zodat ze weer gerust verder kunnen met waar ze van houden! Of het nou gaat om een snij- of schaafwond, kleine- of grote wond.

Het leven zit vol avonturen en mooie momenten! Bij Hansaplast geloven wij dat verwondingen jouw dagelijks leven niet mogen beïnvloeden. Daarom zijn wij erop uit om jouw zorgen weg te nemen zodat je de dag kan hervatten met een glimlach. We streven ernaar om het vertrouwen dat wij hebben opgebouwd te bewaken en te versterken. Waar je je ook bevindt in het leven en wat voor ongelukjes er ook mogen gebeuren….

We’ve got you covered, for a life uninterrupted

Optimale wondgenezing                                     

Voorkom infectie met onze pleisters met bacteria shield. Deze pleisters blokkeren 99% van bacteriën*. Daarbij bieden onze pleisters een oplossing voor alle soort wonden. Reinig de wond met onze Hansaplast wondspray, bescherm de wond met onze Hansaplast pleisters en genees met onze Hansaplast wondzalf wat leidt tot een 2x snellere wondgenezing** 

(Disclaimer: *Hansaplast pleisters beschermen tegen vuil en bacteriën.     ** Hansaplast wondhelende zalf geneest tot 2x sneller vergeleken met een onbehandelde wond.)

Duurzaamheid

Naast onze vernieuwde verpakking speelt duurzaamheid een grote rol bij Hansaplast. Door de herlancering van het merk realiseren we onderstaande punten: 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

: Beiersdorf

Adres

: De Passage 126-136

Postcode

: 1101 AX

Plaats

: Amsterdam

Telefoon alg.

: +31 (0) 88 – 544 0000

Website

: www.beiersdorf.nl

Laatste nieuws                              

We zijn constant bezig met innovatie en hebben we een aantal nieuwe relevante producten ontwikkeld, namelijk: 

* Sensitive pleisters in twee nieuwe kleuren

* Sensitive kids dierenpleisters voor de gevoelige huid van kinderen.