23 april: boodschap van Janneke Wittekoek

Tijdens het event dat KNDB en who-cares organiseren op 23 april zal Janneke Wittekoek de aanwezigen in een korte videoboodschap toespreken om ze een hart onder de riem te steken en te adviseren over de weg naar de toekomst.

Cardioloog Janneke Wittekoek is bekend in de zorgwereld omdat zij een groot voorstander is van preventieve zorg en niet, zoals nu vooral gebeurt, zorgissues pas aanpakken als ze al echt een probleem vormen. Centraal in haar visie staat het hart: de meeste gezondheidsproblemen manifesteren zich daar. “Gezondheid betekent hartgezondheid”, zegt zij.

Videoboodschap

Janneke Wittekoek gelooft dat de drogist een actieve rol kan spelen in preventieve zorg, en dat onze branche daartoe eigenlijk de middelen al toe in huis heeft. Er zijn eigenlijk niet eens zulke grote stappen voor nodig om de rol van zelfzorgadviseur tot leefstijlcoach goed in te vullen, meent zij.  Wittekoek zal daarom in een speciaal opgenomen korte videoboodschap de aanwezigen toespreken. In een uitgebreid interview met Janneke gaan we daarna dieper op haar visie in.

Aanmelden

Wilt u ook aanwezig zijn tijdens het event van KNDB en who-cares op 23 april? Meldt u dan HIER>> aan.
Meer weten over Janneke’s visie? Kijk dan ook HIER>>