MOOI Parfumerie Verberne in Hoorn herenigt zich met MOOI Parfumerie franchise

Met trots kondigt MOOI Parfumerie Verberne, gevestigd in Hoorn, aan dat ze vanaf 12 november opnieuw onder de vlag van de franchiseformule MOOI Parfumerie opereren. Dit besluit markeert een terugkeer naar hun vertrouwde franchiseformule na een jaar onder een andere naam te hebben geopereerd.

Na een periode van tien maanden heeft Parfumerie Verberne besloten om weer deel uit te maken van de MOOI Parfumerie franchiseformule. Hiermee kunnen ze hun klanten opnieuw verwelkomen in een bekende en vertrouwde omgeving, waar de nadruk ligt op kwaliteit, service, lokaal ondernemerschap, en natuurlijk een uitgebreid assortiment aan beautyproducten.

Expertise

MOOI Parfumerie Verberne staat lokaal bekend om hun expertise op het gebied van parfum, beautyproducten, en huidverzorging. Ze nemen de tijd voor hun klanten en verwennen hen graag. Door zich weer aan te sluiten bij de franchiseformule MOOI Parfumerie, kunnen ze profiteren van de bekendheid en ondersteuning, waardoor ze zich volledig kunnen richten op persoonlijke service en lokale betrokkenheid.

MOOI Parfumerie Verberne nodigt iedereen uit om langs te komen en de vernieuwde winkelervaring te ontdekken. Een groots openingsfeest staat gepland voor 2024, maar nu al kunnen klanten gebruikmaken van aantrekkelijke deals en acties.

MOOI Parfumerie Verberne is te vinden aan De Huesmolen 12 in Hoorn