Heropening combi-winkel DA in Nijverdal

17 Maart heropende in Nijverdal de Plus Supermarkt met combinatiewinkel DA-ReadShop van Léon en Marloes Haanstra. Op alle fronten is uitgebreid.

Op de locatie in Nijverdal bevond zich oorspronkelijk een combi van C1000 met DA en The Readshop, maar eerst stapte Haanstra over naar de Coop-formule, die recentelijk met Plus fuseerde. Daarom stond er sowieso een ombouw van de winkels op het programma. 

Het pand is van binnen volledig gestript. Er is een nieuwe vloer gelegd, die in de entree met Action en Intersport doorloopt. De entree naar de supermarkt en DA Readshop zijn verplaatst. Er zijn nieuwe schuifdeuren geplaatst en grote ramen zorgen voor meer daglicht en een transparante look. “Je kunt zo’n verbouwing maar een keer doen, dus we wilden het ook grondig aanpakken. We kunnen nu nog mooier gebruik maken van de ruimtes.” 

Het assortiment van DA Readshop is uitgebreid tot een volwaardige drogisterij. Op alle fronten is uitgebreid: meer boeken, geuren en zelfzorg.

De DA-ReadShop, destijds in 2015 de allereerste, is hiermee in een volledig nieuwe jas gestoken, met vernieuwde assortimenten en een ruimer opgezette winkel. “Een combinatie die niet bij veel andere supermarkten is.”