Helius Medisch Centrum Hellevoetsluis nu ook met DBB

Op 2 mei opende DBB+ drogist-apotheek in Hellevoetsluis; de nieuwe DBB+ drogist-apotheek is, samen met het team van apothekers en apothekersassistenten van Apotheek Helius, gevestigd in het medisch centrum van Hellevoetsluis.

Helius Medisch Centrum biedt ruimte aan huisartsen, diëtist, podotherapie, plastisch chirurgie en orthomoleculair therapeut, en met de toevoeging van de drogisterij maakt dit het gezondheidscentrum compleet, zegt apotheker Fauzia Chitanie. “Wij geloven in de synergie tussen apotheek en drogisterij. Ons assortiment legt de focus op gezondheid en dermo-cosmetica. Met DBB+ drogist-apotheek sluit dat assortiment goed aan bij onze wensen, de behoefte van onze klanten en dit met een concurrerende prijsstelling.”
Bij drogist-apotheek Helius MC kan de consument nu medicijnen afhalen en dit combineren met de dagelijkse drogisterij boodschappen en zelfzorgproducten. “Voor het drogisterijgedeelte hebben we een gespecialiseerd team drogisten onder leiding van Saskia de Heer. Samen hebben we zo veel vertrouwen in de toekomst.”