Toeleveranciers

A Healthy Body

 

‘Ik kies natuurlijk, voor natuurlijk!’

Cydonia is een puur natuurlijk merk voor de verzorging van huid en lichaam, gebaseerd op etherische oliën van kruiden en planten. De range omvat met name natuurlijke huidverzorgingsproducten, natuurlijke intiemverzorgingsproducten en pure etherische oliën. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de nieuwste wetenschappelijke kennis en technieken op het gebied van plantengeneeskunde. Zo wordt speciale aandacht besteed aan de verwerking van bipolaire (holistische) plantenextracten als basis voor de producten. Deze zijn zonder kunstmatige toevoegingen, kleuren, conserveermiddelen en stabilisatoren. Het voordeel van bipolaire (holistische) extracten is een gebalanceerde samenstelling die goed overeenkomt met de samenstelling van de plant zelf. 

Natuurlijke oplossing

Voor de verzorging van de vagina bestonden er tot voor kort geen natuurlijke verzorgingsproducten in Nederland. Met de introductie van Cydonia is dat veranderd. De vaginale verzorgingslijn van Cydonia bestaat uit drie producten, alle op basis van aromatherapie: Vaginor Plus, Ravensara en Vijf Plantenextracten.

Deze producten hebben onlangs nieuwe verpakkingen gekregen.

Vaginor Plus

Een natuurlijk product met Australische Tea Tree-olie, ter ondersteuning van de verzorging van de vagina.

Vaginor Plus bevat de best beschikbare farmaceutische kwaliteit Tea Tree-olie, die het eigen afweersysteem stimuleert. De zetpillen ondersteunen op die manier de lokale immuniteit van de vagina voor de reiniging van de vagina. Ze kunnen, eventueel in overleg met de aromatherapeute, ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden. 

Ravensara

Een natuurlijk product met de etherische olie van de Ravensara-plant, voor de ondersteuning van de verzorging van de vagina. De Ravensara-olie vaginaalzetpillen bevatten een combinatie van etherische oliën van verschillende planten, waarvan Ravensara-olie het hoofdbestanddeel is. De plantaardige samenstelling ondersteunt de lokale immuniteit van de vagina.

Vijf Plantenextracten

Een plantaardig product voor de ondersteuning van de verzorging van de (droge) vagina. De Vijf Plantenextracten vaginaalzetpillen helpen tevens bij een droge vagina die samenhangt met bijvoorbeeld de menopauze.

Aanrader

De toegenomen vraag naar Vaginor Plus (Care Award Beste Introductie Intiem Hygiene 2014 en finalist Care Award 2015, en 4 sterren van Vuurvrouw testpanel) is een bewijs dat de consument kiest voor een natuurlijke oplossing voor lichamelijke problemen.

Gynaecologe Barbara Havenith van Vrouwenpoli Boxmeer was vanaf het begin enthousiast over de producten van Cydonia. Zij raadde ze ook aan haar patiënten aan, met positieve reacties in haar praktijk. In het boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’ worden de producten benoemd bij diverse problemen. Vaginor Plus wordt bijvoorbeeld bij vaginale schimmelinfectie aangeraden, Ravensara bij afwijkend PAP-uitstrijkje en Vijf Plantenextracten bij een droge vagina, bijvoorbeeld tijdens de menopauze.  

A Healthy Body

Cydonia wordt in Nederland vertegenwoordigd door A Healthy Body, dat zich specialiseert in de import en distributie van natuurlijke producten voor de verzorging van huid en lichaam. Eigenaar Lejla Barakovic was in onderhandeling met Cydonia Phytopharmaceuticals over de import van het merk, toen gynaecologe Barbara Havenith aandacht aan de producten begon te besteden. Dat leidde tot een snelle start in Nederland. Sinds maart 2013 is A Healthy Body de exclusieve aanbieder van Cydonia Phytopharmaceuticals in Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland en Frankrijk. In de toekomst wordt het assortiment aan producten van Cydonia verder uitgebreid.

Directie:

Lejla Barakovic, algemeen directeur

 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

: A Healthy Body

Adres

: Beverwaardsweg 154

Postcode

: 3077 GC

Plaats

: Rotterdam

Telefoon alg.

: 06-12049296

E-mail alg.

: ahealthybody@outlook.com

Website

: www.ahealthybody.nl

Nieuws

* Succesvolle dag in VUmc

26 November jongstleden maakte Cydonia deel uit van de landelijke dag van de gezondheid van de vrouw in het VUmc in Amsterdam. Organisator Zus&Zorg had Cydonia speciaal gevraagd om mee te doen. “Voor ons een hele eer, en we gingen er vol enthousiasme heen”, zegt Lejla Barakovic van distributeur A Healthy Body. “Er zijn circa 350 deelnemers naar de dag gekomen, en behoorlijk veel daarvan kwamen op de stand langs: niet alleen heel veel enthousiaste gebruikers, maar ook medische professionals die de producten kennen. Hoewel het concept van Cydonia duidelijk is, moet je best wel wat uitleggen aan mensen die het nog niet kennen, maar de reacties zijn zonder uitzondering positief.” Barakovic maakte gebruik van het feit dat actrice Medina Schuurman er het boek “Te Lijf’ promootte, dat zij samen met actrice Isa Hoes schreef. Barakovic overhandigde haar een exemplaar van het boek ‘Hormoonbalans voor vrouwen’ waarin gynaecologe Barbara Havenith hoog opgeeft van Cydonia. “De dag leverde ons echt zowel zakelijk als particuliere klanten op. En de foto met Medina Schuurman heeft heel wat hits op social media gekregen!” Een blog over de dag is hier te lezen: https://annekeschrijft.wordpress.com/2016/11/20/vumc-landelijke-publieksdag-gezondheidszorg-manvrouw/

Actrice Medina Schuurman met gesigneerd boek en Cydonia Vjf Plantenextracten

* Vaginor Plus heeft van Vuurvrouw 4 van de 5 sterren gekregen van het testpanel.

* Vaginor Plus is verkozen door Beste Introductie Intiem Hygiene 2014 door vakblad Careality en was ook finalist van de Care Award in deze categorie in het jaar 2015.

X